Povrća koja sadrže nešto manje ugljenih hidrata mogu da se koriste u neograničenim količinama, a to su: zelje, spanać, blitva, list od loze, boranija, tikvice, paprika, paradajz, krastavac, razne vrste zelenih salata, plavi patlidžan, sveži celer, peršun, rotkvice, kupus, kelj, sveža keleraba, prokelj, pečurke, praziluk, beli luk, brokoli i karfiol.

Ograničiti unos i količinu sledećeg povrćasamo uz ručak: pasulj, grašak, kuvana cvekla, kuvana šargarepa, kuvani koren peršuna i paškanata krompir, sočivo.

Dodatne informacije o ishrani možete potražiti u proverenom sistemu „Solar 511„.

Kategorije

KONTAKTIRAJTE NAS

Pon – Pet 07:30 – 21:00
Subota 08:30 – 19:00
Nedelja Ne radimo

LOKACIJA

Zakažite pregled

Naše osoblje će u što kraćem roku da odgovori na Vaš zahtev i da vas obavesti o slobodnim terminima. Budite slobodni da zakažete pregled putem forme na sajtu.