Povrća koja sadrže nešto manje ugljenih hidrata mogu da se koriste u neograničenim količinama, a to su: zelje, spanać, blitva, list od loze, boranija, tikvice, paprika, paradajz, krastavac, razne vrste zelenih salata, plavi patlidžan, sveži celer, peršun, rotkvice, kupus, kelj, sveža keleraba, prokelj, pečurke, praziluk, beli luk, brokoli i karfiol.
Ograničiti unos i količinu sledećeg povrća – samo uz ručak: pasulj, grašak, kuvana cvekla, kuvana šargarepa, kuvani koren peršuna i paškanata krompir, sočivo.
Dodatne informacije o ishrani možete potražiti u proverenom sistemu „Solar 511„.
KONTAKTIRAJTE NAS
Jurija Gagarina 20LJ, A Blok,
11070 Novi Beograd
Pon – Pet | 07:30 – 21:00 |
Subota | 08:30 – 19:00 |
Nedelja | Ne radimo |
LOKACIJA